Рекомендації по догляду за посудом з нержавіючої сталі марки «Bohmann»

опубліковано в категорії: Поради | 0

bohmann1

  • Перед першою експлуатацією все каструлі та сковорідки Bohmann необхідно ретельно промити з рідким миючим засобом в гарячій воді і витерти насухо.
  • Не можна перегрівати посуд Bohmann з нержавіючої сталі, інакше її полірована поверхня може потемніти або покритися райдужними плямами, які ніяк не можна буде видалити.
  • Конфорки та інші нагрівальні елементи не повинні виходити за рамки діаметра дна каструль, інакше знову ж зовнішній вигляд посуду Bohmann зіпсується.
  • Ніколи не додавайте сіль в холодну воду під час готування в посуді з нержавіючої сталі, інакше на дні утворюються білі або темні цяточки, з якими практично неможливо буде впоратися. Засинайте сіль тільки тоді, коли вода або їжа нагріється, і відразу ж розмішуйте її.
  • Вапняні розводи з поверхні посуду Bohmann видаляйте за допомогою оцту або розчину лимонної кислоти.
  • Не використовуйте жорсткі абразивні засоби (у тому числі чистячі порошки) і мочалки в процесі миття посуду з нержавіючої сталі.
  • Відмочувати сковороди і каструлі Bohmann в теплій воді протягом 15 хвилин перед тим, як видаляти прилиплу або пригоріла їжу.
  • Щоразу після миття витирайте посуд насухо, щоб зберегти бездоганність її полірування.
    Столові прибори Bohmann дозволяється мити в посудомийній машині.
  • Посуд Bohmann можна зберігати компактним методом, поміщаючи каструлю в каструлю.
  • Не використовуйте посуд з нержавіючої сталі в микроволновках.